2018. február 20., kedd

Előszó

Sziasztok!

Üdvözlök minden kedves olvasót!
Egy éve történt, hogy megvettem az első hajas babámat, ő Cinderella, azaz Hamupipőke volt.
De nem ő volt az első, aki megtetszett, hanem Elsa és Anna, csak őket akkor éppen nem lehetett kapni.

Azért Hamuba is gyorsan szerettem bele, amikor ezt érzem egy baba iránt, akkor se éjjelem se nappalom, meg kell őt szereznem... Aztán jött Rapunzel, vagyis Aranyhaj.
Ő egészen lenyűgözött a természetes külsejével, hosszú szalmaszín hajával, szeplőivel, zöld szemével igazi vidéki lányka. Ezek után már elvesztettem a sorrendet, mert olyan gyors tempóban tettem szert a többiekre, hogy csak azt tudom, hogy Belle, Ariel és Anna után végül Elsa lett az utolsó, akit megvettem.
Egyszerűen imádni valóak ezek a lányok. Nekem ők nagyon szépek, és valahogy a méretük is pont jó. Csak arra kell vigyázni, hogy a szemük ne karcolódjon, de ez nem nagy ügy.
Akik kaphatók voltak még, de nekem nincsenek: Snow White (Hófehérke), Aurora (Csipkerózsika), Merida. Gondolkoztam rajtuk, mert hát miért is ne kellenének, de Merida totál eltűnt az országból, Aurora majdnem olyan, mint Elsa, bár igazán tetszenek a lilás szemei, Snow White pedig... hát, őt talán még beszerzem, de ez nem biztos.
A tervem az, hogy történetbe foglalom a mindennapjaikat nálam, egy-két kis videó készült is már, ezeket a BorokaBabaDia youtube-csatornámon láthatjátok:

https://www.youtube.com/channel/UCv8DJY1H0qT0w2xSHYEIJMQ/videos

Lesznek még hasonló videók is.
Ha van kedvetek tartsatok velünk! :)

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép tavaszias a kinézet itt :D Kiváncsi vagyok hova fog fejlődni ez a blogod. Közben mehet egy csere az enyémmel, mint általában? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, mehet! ;) Még ma megcsinálom én is oldalra.

      Törlés